Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Planurile tale incep cu noi

Membru Bizoo de 10 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Model rezervor statie de pompare GRP PBase  hidraulica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Rezervor Statie de Pompare preechipat cu instalatie hidraulica unde electropompele sunt instalate in camera umeda - PS, pretabil pentru instalari in zone verzi si carosabile - V/C

[RSP-V/C-PS/PU].

- montaj pompe in camera umeda
- montaj pompe in camera uscata

Statia de pompare in constructie orizontala [RSP-V/C-PS/PU] este utilizata in aplicatiile in care se stabileste de catre proiectant ca in reteaua de canalizare se vor transporta ape menajere si ape pluviale.

Acest tip de statie de pompare poate gazdui de la 2 la 4 pompe in functiune, iar volumul de inmagazinare incepe de la 50mc pana la 215mc, capacitate maxima de productie cu montaj subteran. Pentru Volume mai mari de apa, cu instalari subterane, se pot prevedea in amonte sau in paralel cu rezervorul statiei de pompare un alt bazin de acumulare, acesta avand rol de retentie si de distributie catre statia de pompare.

Modelul de statie de pompare in constructie orizontala pot fi proiectate pentru diferite aplicatii, in special pe reteaua de canalizare unde sunt variatii orare a debitelor influente in statia de pompare; variatiile debitelor pompate determinate de capacitatea utilajelor, numarul pompelor si conditiilor impuse prin vitezele de autocuratire pe conductele de refulare; conditiionarile impuse de fabricantul pompelor referitor la numarul orar de porniri/opriri ale acestora.
Instalarea acestui model de statie de pompare se recomanda de catre producator a fi amplasata intr-o zona verde cu acces ingradit si protejat, unde extragerea pompelor va fi prevazuta cu sistem de extragere din exteriorul statiei de pompare (palan).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura